PSPV, Compromís i Podem derogaran la Llei de Senyes d’Identitat del PP

Font: www.laveupv.com

PSPV, Compromís i Podem derogaran la Llei de Senyes d’Identitat del PP Manolo Mata: “Hui la identitat valenciana, la seua llengua, la seua bandera, torna a estar en mans dels valencians i valencianes, que són els propietaris, perquè no és una propietat del PP"

El síndic del PSPV-PSOE, Manolo Mata, que ha atès als mitjans de comunicació després de presentar, al costat dels portaveus de Compromís i Podem en les Corts, una Proposició de Llei per a derogar la Llei de Senyes d'Identitat engegada pel PP en l'anterior legislatura, ha remarcat que “hui la identitat valenciana, la seua llengua, la seua bandera, torna a estar en mans dels valencians i valencianes, que són els propietaris, perquè no és una propietat del PP".

En aquest sentit, Mata ha recordat que "es volia crear una Llei artificial quan ja existeixen mecanismes de garantia per a la nostra protecció perquè el PP volia inventar batalles on no existeixen i una Policia de seguiment del pensament dels ciutadans, la qual cosa que no es pot tolerar".

Mata ha recordat que "es compleix així una de les promeses electorals que el PSPV va realitzar, igual que les dues forces polítiques que hui també recolzen aquesta mesura".

D'altra banda, ha incidit que “un element, i no menor, per a aquesta derogació és que suposava una important despesa per a la creació de l'Observatori i la Policia que proposava, entre altres coses”.

Per això, ha assenyalat que “no podem gastar diners a protegir el que ja està protegit, la derogació d'aquesta llei suposa un important estalvi per al Govern valencià”.